...támadó faluját több nagy sereg segítségével az F-spárta klán kifoglalta. Az akcióban Sarrukin kétszeresen is részt vett, igaz, takarítottak előtte páran. A falut Viharmadaraktól Neki sikerült elfoglalnia, de közben a támadó seregét is megmutatta, hol épült.. Viharmadarak pedig volt olyan higgadt nyugodt gamer, hogy felírja a koordinátát a halállistára...

 

Eltelt azóta pár hét... a W harcosai kivárták a megfelelő pillanatot, becsülettel.. a takarítást a WWHT klán vállalta, de egyszerűen nem volt rá szükség. Nem tudjuk, hova vártak minket, de hogy nem Sarrukinhoz, az biztos... majd Sanyuc, a WHD vezére elvitte a támadófalut:

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S hogy teljes legyen a kép, Viharmadarak támadása:

 

 A támadó falut a WWHT klán egyik apródja vitte el pár perccel később, Ekireg. Zsoldos serege akkor 47k birodalmi, 7.4k cesaris, 5.5k katapultból állt, és némi kosból.

3 komment

Címkék: s

A bejegyzés trackback címe:

https://wilagcsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr391215023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagszemű7333 2009.07.02. 23:44:39

Sziasztok!

Elismerésem a harcokért amik folytak a server10-en. A politizálás ment ezerrel, de azon kívül érdemel dícséretet a játék.


1. Viharmadarak leverése, a támadó falujának elfoglalása.
2. A WHD bosszúja, Sarrukin támadó falujának elfoglalása a válasz.

Ezek voltak a két nagy klánszövetség szintjén történő stratégiai foglalások.

Kiegészítés:
Mi is terveztük már rég, de a megvalósítást halogattuk.

3. Pubika ellen foglalást kíséreltünk meg. Kicselezett minket. Hiába ütöttük át a védelmét, a palotára nem gondoltunk, és a rezidenciarombolásom üresbe lőtt...
4. Sanyuc és Vadi3 újabb foglalást kísérelt meg a támadó falum ellen. Hősi halált haltak a katonáik.

--W-- 2009.07.03. 10:20:39

Üdv a blogunkon, Csillagszemű.

Ezek csak mazsolázások. Mindent nem tudunk ide feltölteni, hiszen az embertelen feladat lenne.

Januárban-februárban kórusban zokogták a szerveren minden klánban: unalmas posvány az egész. Nos... wégig suhant az s10-es travilág felett a harc szelleme, csatábahívva sokakat...

Sikerek és melléfogások mindkét oldalon akadnak szép számmal. Elismerést érdemel a jó teljesítmény minden klánban.

--W-- 2009.07.03. 10:26:20

Stratégiai kifoglalás az F ellen Viharmadarak ellen történt sikeres...

De ne felejtsük el, mi robbantotta ki a háborút:

Viharmadarak egy kis népességű, ártalmatlanul fakelgető klántársa segítségével kifoglalta Zsoldos, a spárta legnagyobb népességű igen jó hírű játékosa alól a falut olyan cselesen, hogy Zsoldos még a támadó sereg egy részét is benn hagyta a faluban, biztosra véve: a támadás egyértelműen a főfaluja ellen irányul. Oda be is rakott egy igen szép védelmet.

A spárta ezért visszavágott, az egyenleg jelenleg körülbelül... Északi W kontra F-szövetség: 6-1.....
süti beállítások módosítása